Over mij

Onder-Je-Kussen-25_site

Ik ben Annet, aangenaam! Ik ontwikkel sprankelende, creatieve, wezenlijke concepten en producten die jou helpen om jezelf te waarderen om wie je bent. Zodat jouw kinderen op hun beurt een gezond gevoel van eigenwaarde ontwikkelen en op een aandachtige manier met zichzelf en hun omgeving omgaan. Zodat jouw kleinkinderen…

Omdat de tijd vliegt, jouw kinderen elke dag weer gegroeid lijken te zijn en jij naar alle waarschijnlijkheid niet van de één op de andere dag jouw optimale hoeveelheid eigenwaarde hebt vergaard, wilde ik met die grote schatten van ons beginnen. Ik wilde hen ‘indekken’ en ontwikkelde eerst waarderingskaartjes voor kinderen. Deze zijn inmiddels de wereld in (check!) en ik werk nu aan verdieping en uitbreiding van het concept. Moeders houd deze site in de gaten!

Ik geloof in de onderschatte kracht van je eigen kubieke meter. Als jij jouw stuk grond en ruimte afbakent, koestert en voedt, dan kun je alles wat wérkelijk bij jou past erop en -in (ver)bouwen. Wat jij daar voor elkaar krijgt, straalt uit op de rest van de wereld. Jouw m3 is de meest subtiele, behapbare en krachtige plek om invloed te hebben op het geheel. 

Met mijn producten zorg je voor verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Zodat je voelt en je blijft herinneren hoe jij jouw m3 optimaal koestert en voedt. Zodat jij zoveel mogelijk van binnen naar buiten kunt leven en kunt doen waarvoor alleen jij bestemd bent  Taal speelt een belangrijke rol. Maar omdat er al zoveel geschreven en gesproken is, ligt de nadruk op DOEN. Met kleine, sprankelende, wezenlijke handelingen veroorzaak jij uiteindelijk een grote positieve verandering in je leven.

Mijn expertises zijn aandacht, communicatie en creativiteit. Opgedaan door studie en werk, en doorleefde kennis, ervaring & inzicht. In binnen- en buitenland. Naast creatief ondernemer ben ik mama van onze zoon (5), vrouw van Koj, hoeder van kat Sjors en bovenal – of beter gezegd ‘onderal’ – mijzelf.

Wat ik waardeer? Zoveeel! In ieder geval de liefde in mijn leven, dat ik iets van niets kan maken, kringloopwinkels, groen sap, de zes opa’s en oma’s van (en voor) mijn zoon, mijn vrouw-zijn, Mama Aarde, de kracht van zacht en de magie van woorden.

Klik op de foto hieronder voor mijn concept over aandacht:

SA_1-2